Catalana Occident tanca el 2009 amb un 3% menys de beneficis


  • Comparteix:

Catalana Occident té seu a Sant Cugat

Catalana Occident té seu a Sant Cugat

El grup Catalana Occident, amb seu a la ciutat, ha tancat l'any 2009 amb uns beneficis de 101 milions d'euros, un 3% menys que l'any anterior. Els sectors més ben parats han estat les assegurances de vida, amb un increment del 8,3%, i les de multiriscos, amb un 5,1% més.

El volum de negoci de l'asseguradora es va situar el 2009 en els 3.200 milions d'euros, un 6,5% menys que l'any anterior. El descens s'atribueix, en part, a la caiguda d'un 14,5% que han patit les primes de les assegurances de crèdit.

Tot i la pèrdua, Catalana Occident ha tancat el tercer i quart trimestre de l'any 2009 amb xifres positives. Per aquest motiu, l'empresa afronta el 2010 amb la voluntat de recuperar els resultats d'anys anteriors, de mantenir el volum de negocis i de tenir una millor solvència.

La companyia, amb seu a la ciutat, és un dels líders del sector assegurador de l'Estat espanyol i compta amb oficines a tot el territori i amb quatre milions de clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.