Cauen els accidents laborals a la comarca sobretot al sector industrial


  • Comparteix:

Els accidents laborals s'han reduït a la comarca un 29%

Els accidents laborals s'han reduït a la comarca un 29%

Els accidents laborals disminueixen a la comarca en tots els sectors d'activitat durant el 2009. La sinistralitat laboral ha caigut un 29% al Vallès Occidental respecte el 2008. Aquest descens es registra majoritàriament en la indústria, un dels sectors més afectats per la crisi econòmica. Les ocupacions relacionades amb els serveis són les que han patit més accidents laborals el 2009.

Enguany, s'han registrat a la comarca 13.865 accidents laborals, 5.638 menys que l'any anterior. La indústria és el sector que ha reduït més la sinistralitat laboral, seguida del sector de la construcció. Els serveis són l'àmbit d'activitat que concentra més sinistralitat laboral i que menys l'han reduït durant l'any passat. Els accidents mortals s'han mantingut estables respecte l'any anterior, mentre que el 2009 s'ha registrat un 28% menys d'accidents greus.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.