Un conveni entre la Cecot i l'escola de negocis EAE crea nous postgraus empresarials de màrketing


  • Comparteix:

La Cecot ha signat un conveni amb l'escola EAE

La Cecot ha signat un conveni amb l'escola EAE

La patronal vallesana Cecot i l'escola de negocis EAE Business School s'uneixen per potenciar els postgraus en l'àmbit empresarial. Les entitats han signat un conveni per impartir formació superior amb el primer postgrau en màrqueting que es fa de manera virtual a Catalunya. El curs forma els professionals posant èmfasi en les xarxes socials i les noves formes de comunicació.

Aquest conveni es posa en marxa amb l'oferta de dos nous cursos, el postgrau Community Management i el màster Project Management. El nou programa dóna resposta a la demanda de formació en màrqueting empresarial enfocat a les noves formes interactives de comunicació.

Els cursos acadèmics s'han ideat perquè es puguin adaptar a l'activitat diària de les empreses i a les seves necessitats específiques, apostant per un aprenentatge compartit. Ambdues propostes combinen la metodologia mixta que combina la formació online i les sessions presencials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.