Els sindicats de Delphi asseguren que la viabilitat de la planta està garantida fins al 2014


Temes relacionats

Lluís Recoder: 'L'ERO de Delphi no afecta la continuïtat de la planta' (14/jun/10)

Tota la plantilla de Delphi secunda l'aturada en protesta pels 66 acomiadaments (14/jun/10)


  • Comparteix:

Planta santcugatenca de Delphi

Planta santcugatenca de Delphi

Els sindicats de la planta santcugatenca de Delphi asseguren que la fàbrica té contractes de producció fins al 2014. Aquest horitzó el marca l'entrada en vigor d'una nova normativa de contaminació que afectaria els productes que fabriquen, tot i que els representants dels treballadors creuen que la planta podrà assumir nous productes. Tot i que la càrrega de treball està garantida fins d'aquí quatre anys, el comitè d'empresa es mostra preocupat per la variació del mercat durant el segon semestre d'aquest any i la seva afectació.

Els representants sindicals s'han reunit la setmana passada amb la direcció general de multinacional a França. En aquesta reunió, els responsables de la direcció han confirmat que les comandes de productes estan garantides fins al 2014, quan entrarà en vigor una normativa que afectaria a la fabricació.

El president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, ha avançat a Cugat.cat que la direcció està negociant nous productes per a la planta santcugatenca de cara al 2014.

José Antonio Morán

És una decisió comercial que es prendrà el 2011. La planta té càrrega de feina fins al 2014 i segurament més enllà amb nous productes.


És per això, que des del comitè d'empresa troben 'injustificada' la decisió de la direcció santcugatenca d'acomiadar 66 treballadors. Segons Morán, ara per ara la planta té càrrega suficient de feina, que ha obligat a crear un cinquè torn de fabricació. Morán s'ha mostrat més preocupat pel volum de feina del segon semestre, tot i que creu que la planta es podrà adaptar amb facilitat.

José Antonio Morán

No sabem que passarà el segon semestre de l'any. Avui tenim demanda i per tant no cal l'ERO.





De moment, els sindicats mantenen les aturades de quatre hores per torn cada divendres d'aquest mes i el primer de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.