El Santcugatribuna s'interessa avui per l'administració pública europea


  • Comparteix:

Marga Pröhl

Marga Pröhl

La directora general de l'Institut Europeu d'Administració Pública, Marga Pröhl, pronunciarà avui la conferència 'Qualitat de vida - Un imperatiu de la UE per al 2020: Model de desenvolupament per a la pròxima dècada', en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna. La visita de Pröhl s'emmarca en la trobada que fa aquests dies a Sant Cugat aquesta institució amb administracions públiques de diferents estats europeus. La sessió econòmica tindrà lloc a la una del migdia al Teatre-Auditori.

L'economista holandesa Marga Pröhl té una llarga experiència en l'anàlisi i la interpretació dels comportaments econòmics de les administracions públiques. Aquests estudis l'han portat a treballar no només a la Unió Europea sinó també als Estats Units i l'Índia. Des de fa tres anys, Pröhl dirigeix l'Institut Europeu d'Administració Pública, ubicat a Maastricht.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat els aspectes que tractarà la ponent.

Lluís Recoder

Ens parlarà d'allò que hem de fer a Europa per mantenir l'estat del benestar. La reforma de l'administració pública és un dels reptes.




La ponència de Pröhl servirà per iniciar la sisena temporada del Santcugatribuna.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.