TAX Economistes i Advocats inaugura la seva primera oficina a Sant Cugat


  • Comparteix:

Logotip de TAX Economistes i Advocats

Logotip de TAX Economistes i Advocats

El grup TAX Economistes i Advocats ha obert la seva primera oficina a Sant Cugat. Aquesta operació forma part del pla d'expansió de l'empresa gironina, que preveu l'establiment de 10 noves sucursals durant aquest any i el vinent. Amb aquestes noves obertures, la companyia assolirà les 90 franquícies repartides pel conjunt de l'Estat espanyol.

Assessorament a la petita i mitjana empresa en les àrees fiscal, laboral, comptable i legal; així com serveis d'auditoria, gestió de qualitat ISO, de recursos humans, tràmits, protecció de dades i corredoria d'assegurances. Aquests són els serveis que ofereix TAX Economistes i Advocats, fundada el 1988 a la ciutat de Figueres.

Pilar Lázaro i Eduard Enrich, del grup Lázaro Consultors, seran els responsables de la nova franquícia que, situada a l'edifici Octàvia del carrer de Vallespir, és la segona que s'inaugura enguany juntament amb la de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.