El comerç de Valldoreix perd 77 milions d'euros anuals en compres fora del territori, segons un estudi


  • Comparteix:

Imatge dels premiats

Imatge dels premiats

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix, que aplega 48 adherits, assegura que s'escapen 77 millions d'euros anuals en compres que es realitzen fora del territori. El teixit associatiu reclama mesures per fer front i dinamitzar un sector amb poca presència i dispers. És per això que l'EMD de Valldoreix ha creat els Premis a la millor iniciativa comercial, que enguany han guardonat la Pizzeria Lago di Garda i el Centre de Bellesa Victòria.

La Pizzeria Lago di Garda ha estat premiada per la promoció de l'establiment, que usa un carret de gelats per donar-se a conèixer. De la seva banda, el Centre de Bellesa Victòria ha rebut el guardó per la implantació d'un servei d'atenció als infants que acompanyen els clients.

L'entrega dels premis ha tingut lloc en el marc del 1r Sopar del Comerç de Valldoreix, que té com a objectiu la dinamització del sector al territori. Una dinamització que el president de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix, Jordi Ortolà, ha reclamat.

Jordi Ortolà

El teixit comercial està molt malament perquè s'ha fet poc. El volem reimplantar. Estem intentant promocionar-lo.


De la seva banda, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha recordat que un dels objectius dels seus dos mandats ha estat promocionar el comerç local, encara desconegut per una part de la ciutadania. Turu espera que els premis, que se sumen a altres iniciatives, portin un nou impuls al comerç.

Montserrat Turu

És un tret de sortida d'uns premis que cada vegada trindran més participants i que generen relació entre el teixit empresarial i l'administració.



Durant el sopar, també s'han entregat als comerciants els diplomes per la seva participació a les primeres Jornades de Dinamitazació del Comerç de Valldoreix 2011, que s'han celebrat el 7 i 21 de febrer i aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.