Egarsat i ISS participen en un projecte sobre l'impacte de la responsabilitat empresarial


  • Comparteix:

Sessió de treball dels membres del projecte

Sessió de treball dels membres del projecte

Les empreses amb seu santcugatenca Egarsat i ISS Facility Services col·laboren a través de la Cambra de Terrassa en un projecte europeu per comprovar l'impacte de la responsabilitat social empresarial en la competitivitat de les companyies. El projecte de la Unió Europea compta amb companyies de cinc països i el seu objectiu és crear una aplicació informàtica que reflecteixi aquesta relació entre les polítiques de responsabilitat empresarial i l'augment de la competitivitat.

Egarsat i ISS Facility Services, juntament amb 14 empreses més de la demarcació i quatre organitzacions, han omplert un qüestionari per reflectir les pràctiques en matèria de responsabilitat social empresarial. L'objectiu és conèixer quina és l'afectació d'aquestes polítiques en la competitivitat de l'empresa.

Fruit d'aquests qüestionaris posats en comú, se'n desprenen diverses conclusions com que les polítiques de responsabilitat s'apliquen per convicció, que la implicació de la direcció és cabdal i que els seus beneficis són intangibles, però molt rellevants.

Les dades recopilades serviran per a la creació d'una aplicació informàtica que contribueixi a incrementar la implicació de la responsabilitat social empresarial en la millora de la competitivitat del negoci. La Universitat de Girona (UdG) serà l'encarregada de desenvolupar aquesta aplicació.

La iniciativa, en la qual participa la Cambra de Terrassa amb vuit socis europeus més de quatre països, s'emmarca en el projecte de la Unió Europea Responsible Med. Aquest programa busca promoure les pràctiques de responsabilitat social empresarial entre les companyies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.