El SOM ofereix tres cursos de formació ocupacional per a aturats


  • Comparteix:

Els cursos comencen al setembre

Els cursos comencen al setembre

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ofereix tres cursos de formació ocupacional adreçats a persones en situació d'atur. Els cursos començaran a finals de setembre i són d’informàtica bàsica, d’auxiliar de magatzem i de monitor de lleure amb manipulació d’aliments.

L'Ajuntament organitza aquesta formació a través del SOM. Els cursos són subvencionats i s'ofereixen en el marc del Projecte Impuls que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

La formació d'auxiliar de magatzem té una durada de 120 hores. Es farà a la Casa Aymat, del 19 de setembre al 2 de novembre amb un horari de nou del matí a dues de la tarda, de dilluns a divendres. El curs de monitor de lleure amb manipulació d'aliments tindrà lloc entre el 22 de setembre i el 29 d'octubre al Casal de Joves TorreBlanca. Oferirà 285 hores de preparació. L'horari és de nou del matí a dues del migdia, de dilluns a divendres. Finalment, les classes d'informàtica bàsica duraran 120 hores i es faran entre el 26 de setembre i el 9 de novembre. L'horari és de nou a dues, de dilluns a divendres.

Les persones interessades en algun d'aquests cursos han de posar-se en contacte amb el SOM a través de l'adreça electrònica cursosocupació@santcugat.cat o dirigir-se personalment a l'ajuntament, a la plaça de la Vila, 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.