El Som s'amplia a Les Planes i la Floresta


  • Comparteix:

El SOM està ubicat a la Casa Aymat

El SOM està ubicat a la Casa Aymat

El Servei d'Ocupació Municipal s'amplia, a partir d'avui, als districtes de Les Planes i La Floresta. D'aquesta manera, l'ajuntament vol acostar aquest servei als ciutadans dels districtes, i facilitar-ne l'ús. De moment, el nou servei permetrà als veïns de la Floresta i les Planes fer la primera entrevista per accedir al mercat laboral.

Segons les dades recollides per aquest servei, el major nombre d'usuaris provenen del centre de Sant Cugat, Valldoreix i Mira-sol, mentre que els veïns de la Floresta i les Planes són els que menys l'utilitzen. Això ha portat a l'ajuntament a descentralitzar-lo amb la finalitat d'acostar-lo als districtes i facilitar-ne el seu ús. Ho explica el tinent d'alcalde de Serveis Generals, Toni Ramon.

Toni Ramon

Ens trobavèm que la gent de la Floresta i Les Planes o no coneix el servei o els queda massa lluny, i per això hem decidit descentralitzar-lo i acostar-lo als veïns.


De moment, aquest servei als districtes només permetrà als usuaris fer la primera entrevista per buscar feina, i la resta de serveis del SOM s'hauran de seguir consultant a les oficines de la Casa Aymat. Toni Ramon ha explicat però que no es descarta, en un futur, ampliar més l'oferta als districtes.

Toni Ramon

No descartem, en futur, fer extensiu aquest servei a Mira-sol i Valldoreix.


D'altra banda, des de l'Ajuntament tampoc descarten oferir aquests mateixos serveis als districtes de Mira-sol i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.