Creafutur dissenya un sistema de mobilitat urbana amb vehicles elèctrics


  • Comparteix:

El vehicle elèctric és el pilar de la mobilitat pensada per Creafutur

El vehicle elèctric és el pilar de la mobilitat pensada per Creafutur

L'empresa Creafutur, resident a EsadeCreapolis, ha creat el primer sistema de lloguer de cotxes elèctrics compartits, anomenat 'MOTIT BCN'. La fira Smart City Expo ha estat l'escenari aquest divendres de la presentació de la iniciativa, que engegarà la seva prova pilot a Barcelona.

El sistema 'MOTIT BCN' permet que els usuaris puguin fer recorreguts urbans amb total flexibilitat i agafant i deixant els vehicles de 'car sharing' on més els convingui. 'MOTIT BCN' neix arran d'un estudi efectuat per Creafutur el 2008, que detecta que els usuaris veuen com a problema a solucionar el trànsit, l'aparcament i la contaminació.

Amb el projecte de l'empresa resident a Sant Cugat es dissenya un servei per millorar la mobilitat dels ciutadans compartint una flota de vehicles elèctrics, i es desenvolupa un cotxe especialment dissenyat per aquest sistema.

'MOTIT BCN' entrarà en funcionament, en fase de proves, al gener. Primer s'aplicarà a diferents punts de Barcelona i després a la zona del 22@.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.