José Oriol Sala, nou president de Caixa d'Enginyers


  • Comparteix:

Sala substitueix Ramon Ferrer / Font: Caixa d'Enginyers

Sala substitueix Ramon Ferrer / Font: Caixa d'Enginyers

La Caixa d'Enginyers, amb oficina a Sant Cugat, ha elegit com a nou president José Oriol Sala, en substitució de Ramon Ferrer. Sala ha exposat la seva voluntat de mantenir l'excel·lència en el servei, la proximitat amb els socis i la responsabilitat social. A més s'ha mostrat satisfet que l'entitat pugui gaudir d'estabilitat, solvència, liquiditat i rendibilitat, en el context econòmic actual.

L'elecció del nou president de Caixa d'Enginyers forma part d'una renovació més àmplia dels càrrecs del consell rector de l'entitat. Manuel Bertrán és el nou vicepresident i Antonio Sansalvado i José María Pera com a nous vocals.

José Oriol Sala és enginyer industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) en l'especialitat d'Organització. També té formació directiva per IESE. A més, acumula experiència professional en les àrees d'Organització i Serveis d'Informàtica per al sector financer, empreses industrials i telecomunicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.