El 90% dels treballadors d'HP secunden l'aturada de dues hores, segons els sindicats


  • Comparteix:

Alguns dels treballadors concentrats a la porta de l'empresa

Alguns dels treballadors concentrats a la porta de l'empresa

Prop del 90% dels treballadors de l'empresa Hewlett Packard (HP) Outsorcing i Consultoria s'han sumat a la concentració d'aquest dijous al matí, segons fonts sindicals. La dues hores de vaga, impulsades pels sindicats CGT, CCOO i la Confederació Sindical Internacional (CSI), s'han fet per queixar-se per la sèrie d'acomiadaments improcedents que l'empresa ha dut a terme. Segons els sindicats, HP ha acomiadat, des del setembre, 26 persones dels centres que té arreu de l'Estat espanyol.

El membre de l'associació sindical de Comissions Obreres (CCOO) de l'empresa Àlex Samaranch explica a Cugat.cat els motius de la reivindicació.

Àlex Samaranch

L'empresa ha anunciat que continuarà amb aquesta política d'acomiadaments injustificats. Nosaltres protestem en defensa dels nostres llocs de treball.


Els treballadors reclamen un pla d'ocupació com el que la companyia té a altres països europeus en el quals els acomiadaments són pactats. Els sindicats mantindran les vages indefinides convocades fins l'abril, davant la 'negativa de l'empresa de voler solucionar els problemes'.

Les mobilitzacions han causat, des de dos quarts de nou del matí, afectacions a la circulació a l'autopista B-30 i al polígon de Can Sant Joan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.