La patronal Cecot torna a lamentar les darreres dades d'atur


  • Comparteix:

La patronal Cecot lamenta les dades d'atur publicades aquest divendres

La patronal Cecot lamenta les dades d'atur publicades aquest divendres

Les dades de l'atur publicades aquest divendres per l'Enquesta de Població Activa (EPA) són previsibles, segons la Cecot. Més de cinc milions d'aturats a l'Estat espanyol i més de 700.000 persones a Catalunya són les darreres xifres de l'atur. La patronal vallesana ha assegurat que no es veuen indicis de millora per als propers mesos a més de demanar que es revisin les fórmules de càlcul de l'atur actuals.

La Cecot ha definit com lamentables i negatives les últimes dades conegudes de l'atur publicades per l'EPA. Segons la patronal, la dinàmica del mercat del treball i les accions posades en marxa aquests últims anys han fet que siguin unes dades previsibles.

La patronal ha posat de manifest la revisió de les fórmules de càlcul de les persones a l'atur. D'aquesta manera, es podrien fer comparatives reals amb la resta d'Europa ja que actualment els sistemes de càlcul són diferents.

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, ha insistit en un comunicat que 'si volem fer una bona estratègia de polítiques actives només es podran obtenir resultats positius si es treballa de manera intensiva sobre col·lectius que realment són demandat d'ocupació'.

Garrofé també ha destacat que no es veuran indicadors positius en l'ocupació fins que no es vegin dades positives de reactivació econòmica i de recuperació de l'activitat empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.