El finançament és el punt feble de la refoma laboral segons els empresaris


  • Comparteix:

Sant Cugat Empresarial considera que cal una reforma del finançament

Sant Cugat Empresarial considera que cal una reforma del finançament

Una de freda i una de calenta en la valoració que els empresaris de la ciutat fan de la nova reforma laboral, aprovada divendres pel govern espanyol. L'associació Sant Cugat Empresarial considera que el nou marc regulador és una reforma molt profunda que permet una equiparació dels mercats nacionals amb els europeus, tot i que creu que temes com el finançament o el tractament de l'atur podrien ser millorats.

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha destacat en declaracions a Cugat.cat que una de les mancances principals d'aquesta reforma és el tema del finançament, que considera és la clau per sortir de la crisi econòmica.

Frederic Boix

Fins que no es resolgui el tema del finançament, no tirarem endavant.




L'associació d'empresaris fa un balanç positiu la nova reforma en termes generals, tot i que afirma que el tractament de l'atur i la situació dels treballadors no són del tot adequats. L'entitat considera, a més, que una reforma tan profunda necessita d'un temps d'acceptació i que caldrà esperar per valorar-ne els primers resultats.

El govern espanyol considera que l'objectiu de la reforma és 'facilitar i millorar l'estabilitat de la contractació', sobretot entre els joves, els parats de llarga durada i les persones amb dificultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.