Treballadors de Rotatek es manifesten contra uns acomiadaments possibles per la reforma laboral


  • Comparteix:

Moment d ela concentració aquest matí a les set

Moment d ela concentració aquest matí a les set

Un centenar de treballadors de Rotatek, segons els sindicats, s'han manifestat aquest dijous al matí, a partir de les set, davant de la seu de l'empresa a Sant Cugat per protestar per set acomiadaments d'empleats. La UGT del Vallès Occidental denuncia que els acomiadaments han estat possible gràcies a la reforma laboral, ja que la companyia va presentar al gener un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que l'administració va rebutjar. Els treballadors han iniciat, a banda, una marxa per diferents zones de la ciutat per fer més visible la seva protesta.

Segons el sindicat, les causes que ara han permès els acomiadaments van ser rebutjades per l'administració a principis d'any.

El secretari comarcal de la UGT al Vallès Occidental, Josep Santcristòfol, ha advertit de les conseqüències dels acomiadaments de la nova reforma laboral. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Santcristòfol

Aquesta reforma laboral ens torna al sindicalisme de fa 30 anys. Davant d'aquestes agressions, respondrem amb proporció.




Segons la UGT, la direcció de l'empresa no ha volgut reunir-se amb els representants dels treballadors. El sindicat ha anunciat protestes 'directes i dures'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.