S'amplia el període per inscriure's al premi Boehringer de periodisme en medicina


  • Comparteix:

Seu de l'empresa a Sant Cugat / Font: Interempresas.net

Seu de l'empresa a Sant Cugat / Font: Interempresas.net

El premi Boehringer Ingelheim al periodisme en medicina amplia el seu termini d'inscripció fins el tercer diumenge de juliol. Els interessats disposaran de 15 dies més per presentar tots aquells articles, reportatges i treballs publicats o emessos en algun mitjà de comunicació de l'Estat espanyol entre el primer de maig del 2011 i el 30 d'abril d'aquest any. Cada periodista podrà presentar un màxim de vuit treballs. La multinacional farmacèutica té la seva seu central a Sant Cugat.

El guardó, dotat en 12.000 euros, reconeix la feina del periodisme de medicina i salut a l'estat i està divit en dues categories: premsa escrita i mitjans audiovisuals.

Per participar-hi poden consultar les bases al web Premioperiodistico.es, enviar les dades especificades a les bases a secretaria@premioperiodistico.es o bé enviant eks treballs físicament a la Secretaria del Premi, al carrer de Bolívia, 68-70 de Barcelona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.