Més de 7.000 treballadors es beneficien de les ajudes socials d'Asepeyo


Temes relacionats

Asepeyo obté un 16% menys de guanys durant el 2009 (16/jul/10)

Asepeyo: 202 milions de benefici al 2008 (16/jul/09)

Asepeyo augmenta un 12% els ingressos durant el 2007 (19/jul/08)


  • Comparteix:

L'Hospital Asepeyo Sant Cugat està especialitzat en diagnòstic, tractament i rehabilitació de danys / Font: Gestiobq.es

L'Hospital Asepeyo Sant Cugat està especialitzat en diagnòstic, tractament i rehabilitació de danys / Font: Gestiobq.es

La mútua Asepeyo, amb seu a Sant Cugat, ha atorgat 11'68 milions d'euros en ajudes socials a 7.208 treballadors durant el 2011, convertint-se així en la mútua d'accidents laborals que més assistència concedeix, amb gairebé la meitat del total del sector, segons la companyia. Durant el mateix any, l'empresa ha obtingut 127'3 milions d'euros i uns ingressos de 1.811 milions, un 1% menys que l'any anterior.

Asepeyo constata que els accidents amb baixa laboral han descendit un 8'7%, i que s'ha aconseguit un nou mínim històric en arribar al 4'7%, el que suposa menys de la meitat que la taxa del 2000. Aquestes dades responen a una progressiva conscienciació de les empreses pel que fa a les mesures de seguretat i salut laboral.

La mútua va rebre el premi Reina Sofia 2011 concedit pel Patronat sobre Discapacitat per la seva contribució a la integració social i la igualtat d'oportunitats. Segons Asepeyo, les ajudes que brinda a treballadors que han patit algun accident o malaltia professional compensen la davallada d'ingressos i financien formació ocupacional, així com costos derivats de l'adaptació i rehabilitació d'habitatges i vehicles, i despeses de transport dels familiars del treballador afectat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.