Cecot i la Diputació acorden cedir empreses en fallida a nous emprenedors


  • Comparteix:

Fernández Díaz i Antoni Abad han signat l'acord a Terrassa

Fernández Díaz i Antoni Abad han signat l'acord a Terrassa

La Diputació de Barcelona i la patronal vallesana Cecot han signat un conveni per afavorir que nous emprenedors reactivin empreses que ja existeixen però que han decidit tancar. Ajuntaments i centres de serveis a les empreses assessoraran els empresaris que cedeixen el negoci i els emprenedors que volen continuar-lo. Es calcula que aquest programa evitarà, durant els pròxims quatre anys, el tancament de 200 empreses i garantirà la continuïtat de 750 llocs de treball a la demarcació. El programa suposa una inversió de 325.000 euros.

El vicepresident de la Diputació, Alberto Fernández Díaz, i el president de la patronal Cecot, Antoni Abad han signat aquest dijous el conveni per expandir el programa 'Reempresa' a tota la demarcació. Fernández Díaz ha explicat la voluntat dels dos organismes per afavorir que els emprenedors continuïn amb aquelles empreses que volen posar fi a la seva activitat. Antoni Abad, en la mateixa línia, ha explicat que cal 'donar continuïtat a una empresa que ja existeix requereix menys esforç'.

El programa preveu donar servei a 3.500 emprenedors i cedents. Segons els càlculs de Cecot, amb aquest servei es podria evitar el tancament de 200 empreses al territori i garantir uns 750 llocs de treball a la demarcació.

L'ampliació del programa 'Reempresa' es portarà a terme en dues fases. Els dos primers anys hi haurà 30 centres que oferiran el servei a emprenedors i cedents. A partir del 2014 s'incorporaran la resta de centres de la demarcació. L'objectiu és acabar implantant el programa 'Reempresa' a tot Catalunya amb la col·laboració de les quatre diputacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.