Oliu reclama als polítics 'un marc de convivència' que permeti fer negocis


  • Comparteix:

Oliu, al centre, durant l'acte on ha fet les declaracions / Fotografia: ACN

Oliu, al centre, durant l'acte on ha fet les declaracions / Fotografia: ACN

El president del Banc Sabadell, Josep Oliu, ha assegurat aquest dimarts que si hagués de demanar alguna cosa a la classe política catalana i espanyola seria que 'siguin capaços d'establir un marc de convivència relativa i estable i acceptat per tothom'. Un marc que generés 'seguretat jurídica per poder fer negocis', segons el president del banc amb seu a Sant Cugat.

Oliu, que aquest dimarts ha pronunciat una conferència sobre la reestructuració del sistema financer espanyol, ha assegurat que el crèdit tornarà a fluir 'quan el país tingui la credibilitat suficient perquè els que tenen liquiditat inverteixin en els nostres bancs i nosaltres en els nostres empresaris'. Una fita, ha apuntat, que 'no espera' que es produeixi l'any vinent però sí el 2014.

Pel que fa a la recuperació de l'economia espanyola, Oliu ha pronosticat un 2013 molt semblant a l'any en curs, però també ha apuntat 'que aquells factors externs que es comencen a solucionar puguin generar expectatives positives'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.