Shlomo Ben Ami desgranarà les conseqüències del conflicte àrabo-israelià al Santcugatribuna


  • Comparteix:

Han presentat la sessió Recoder, Jordi Joly, Josep Maria Vallès del diari i un representant de Deustche Bank.

Han presentat la sessió Recoder, Jordi Joly, Josep Maria Vallès del diari i un representant de Deustche Bank.

L'exministre israelià Shlomo Ben Ami pendrà el relleu a Jordi Pujol en la segona sessió de Santcugatribuna. L'Ajuntament i les empreses patrocinadores han explicat que el conflicte arabo-israelià i les conseqüències polítiques i, sobretot econòmiques que se'n deriven, són d'alt interès per moltes de les multinacionals i empreses mitjanes instal·lades a Sant Cugat. De moment, segueix sense data i confirmació la presència de Pasqual Maragall en aquesta tribuna empresarial.

La propera cita de Santcugatribuna serà l'11 de febrer al Teatre Auditori. A partir d'ara, el Centre Cultural acollirà les trobades empresarials que no tenen, de moment, confirmada la presència del president de la Generalitat ni dels propers convidats.

Els organitzadors han considerat el laborista com una de les peces claus per poder entendre el conflicte del Pròxim Orient i els fracassos, continuats, dels processos de pau que s'han engegat en aquesta zona. L'alcalde creu que Shlomo Ben Ami és, no només un polític, sinó un intel·lectual d'excepcional vàlua. Recoder creu que les repercussions econòmiques del conflicte interessen, i molt, les empreses de Sant Cugat:

Lluís Recoder

És un dels intel·lectuals més rellevants i ens pot ajudar a entendre un conflicte que desestabilitza la política i l'economia mundial.


El tinent d'alcalde d'Economia ha destacat l'èxit de la iniciativa entre les empreses i empresaris de la ciutat. De moment, les 350 places ja estan reservades i s'ha obert llista d'espera per poder encabir la resta de sol·licitants.

Jordi Joly

Estem molt satisfets de l'èxit que ha tingut entre les empreses. La prova és que hem hagut d'obri una llista d'espera.


Sobre el fenomen de la deslocalització que han anunciat algunes empreses del Vallès, Recoder diu que cal que Catalunya aposti per un nou model productiu basat en el valor afegit.

Recordem que Santcugatribuna està patrocinada per Deutsche Bank i el Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.