Obre les portes una botiga especialitzada en bicicletas elèctriques


  • Comparteix:

Els dos responsables de la botiga

Els dos responsables de la botiga

Sant Cugat compta ja amb una botiga especialitzada en bicicletes elèctriques. Es tracta de VAIC, que busca oferir tot allò necessari per convertir aquest tipus de transport en el mitjà habitual i quotidià dels ciutadans. Això inclou, a més de les bicicletes i els seus accessoris, itineraris per la ciutat i Collserola.

VAIC la vida en bici és l'aposta de dos joves convençuts que la bicicleta, i especialment l'elèctrica, pot formar part de la vida quotidiana. Amb aquest criteri, la botiga està especialitzada en bicicleta elèctrica. Es tracta d'oferir tot allò per acompanyar la gent que vol fer la transició per convertir aquest mitjà de transport en l'habitual.

El gerent de VAIC, Jordi Castelló, ha explicat que qualsevol ciutat és apta per a la bicicleta, però que la gran quantitat d'urbanitzacions que té Sant Cugat la fan especialment atractiva.

Jordi Castelló

Totes les ciutats tenen perfil per utilitzar la bicicleta en el dia a dia, però de Sant Cugat ens convenç que té moltes urbanitzacions i molta gent depèn del cotxe per venir al centre.


De fet, l'oferta de VAIC va més enllà i també ofereix servei de taller i de lloguer de bicicletes, així com itineraris per descobrir la ciutat i Collserola sobre dues rodes, tal com ha explicat Castelló.

Jordi Castelló

Farem lloguer de bicicleta elèctrica i itineraris per Collserola. Les rutes es fan amb àudioguies.


A més, VAIC, que s'ha inaugurat aquest divendres a la plaça de Lluís Millet, vol ampliar en un futur el negoci amb projectes per a empreses i l'administració sobre mobilitat sostenible vinculada al transport en bicicleta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.