Els Premis Cambra 2013 s'entreguen a Sant Cugat


  • Comparteix:

Lliurament dels Premis Cambra 2012

Lliurament dels Premis Cambra 2012

Sant Cugat serà l'amfitrió del sector econòmic i empresarial de la comarca amb motiu del lliurament dels Premis Cambra, que tindrà lloc aquest dijous, a les vuit del vespre, a la masia Can Magí. Els guardons distingiran diversos projectes, entre ells, els de les companyies locals Sigma Gestión Universitaria i Somnins, així com el president d'honor de la santcugatenca Palex, Werner Knuth. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, serà l'encarregat de lliurar els premis.

Es preveu l'assistència de 500 persones entre empresaris de la demarcació i representants polítics i de l'àmbit institucional. L'acte comptarà amb una presentació de les companyies premiades, que rebran el guardó de mans del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Entre els premiats hi ha presència santcugatenca. D'una banda, la companyia Sigma, que ofereix solucions informàtiques per millorar la gestió acadèmica de les universitats i serà reconeguda per la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC). L'empresa es va crear el 1996 i ja va rebre un guardó pel seu projecte Learning Center, un centre d'aprenentatge i especialització en les tecnologies de la informació i comunicació (TIC). Aquest projecte està orientat a afavorir les pràctiques d'alumnes de Formació Professional (FP) i complementar la seva formació en l'àmbit de les TIC amb el desenvolupament de noves eines d'alt valor afegit i aplicabilitat en l'àmbit educatiu i universitari i afavorint la inserció en el mercat laboral.

D'altra banda, l'empresa local Somnins ha obtingut el premi d'Empresa de Nova Creació. Es tracta d'una entitat creada el 2012 que dissenya i fabrica continguts editorials infantils, ja sigui en format escrit o digital.

La cita també reconeixerà la trajectòria del president d'honor de la companyia local Palex, Werner Knuth, amb el guardó al Lideratge Empresarial. Amb seu a Sant Cugat, Grup Palex és un grup empresarial familiar nascut el 1955 que dóna suport als professionals de la medicina, centrant-se en la innovació aplicada a productes i equips mèdics. L'entitat ofereix solucions hospitalàries avançades per al mercat sanitari de l'Estat espanyol i Portugal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.