One For All tria Sant Cugat per donar a conèixer els seus nous productes


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc al Qgat Hotel

La presentació ha tingut lloc al Qgat Hotel

One for All, multinacional dedicada als comandaments a distància i a la tecnologia sense fils, ha presentat aquest divendres a la ciutat els productes que traurà al mercat un cop passat l'estiu. La companyia, amb seu a Barcelona, és líder en el segment dels comandaments universals, amb una quota de mercat del 44% a Europa durant el 2012. De cara al futur, la companyia treballa en aplicacions de la tecnologia sense fils en l'àmbit familiar.

Durant el 2012, la multinacional amb seu a Holanda va créixer un 11% el seu volum de negoci al continent europeu i un 15% el seu valor. El director general de One For All a l'Estat Espanyol, Portugal i França, Eduard Reinés, ha assegurat que el futur de la companyia passa per la cerca de nous mercats més especialitzats i en el desenvolupament de la tecnologia d'infrarojos i sense fils de la qual tenen la patent.

Eduard Reinés

Busquem nous nínxols de mercat com hotels, escoles o administració pública. Ja no es pot escapar de la tecnologia inalàmbrica; nosaltres tenim patents.


One For All també treballa en l'àmbit de les antenes i properament treurà al mercat els nous models amb filtre de bloqueig 4G i GSM per evitar les interferències que provoquen aquestes ones. També ha presentat novetats en els seus auriculars, una divisió que durant l'any passat ha crescut un 200% gràcies a l'àmplia gamma de nous productes. En aquest acte també s'han donat a conèixer les seves propostes en l'àmbit del cablejat, les bateries i els carregadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.