EsadeCreapolis se suma a la xarxa d'acceleradores Start-up Catalonia


Temes relacionats

Els projectes d'Àmbit B-30 i l'accelerador d'empreses comencen a caminar (18/set/13)

Sant Cugat tindrà una nova acceleradora d'empreses a EsadeCreapolis ( 6/jun/13)


  • Comparteix:

EsadeCreapolis acollirà aquesta iniciativa

EsadeCreapolis acollirà aquesta iniciativa

EsadeCreapolis incorpora aquest dilluns una nova acceleradora de la xarxa Start-up Catalonia, que dóna suport a empreses amb un projecte en desenvolupament. El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presideix la presentació, a les onze del matí, per explicar l'aposta del govern per donar recursos a les noves empreses i impulsar el seu creixement.

La xarxa d'acceleradores Start-up Catalonia s'adreça a les empreses en els seus primers anys d'evolució per ajudar-les a créixer més ràpidament mitjançant tutories, activitats de 'networking', formació i assessorament en el finançament i la internacionalització del negoci. La iniciativa forma part del Programa Catalunya Emprèn que impulsa l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (ACCIÓ). Aquesta serà la tercera acceleradora del programa, juntament amb la del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona i la del TecnoCampus de Mataró-Maresme.

A més, compta amb el suport de l'associació Àmbit B-30, de la qual forma part Sant Cugat, i està dirigida a empreses innovadores, amb vocació internacional i amb capactitat per créixer i crear llocs de treball.

La nova acceleradora s'inaugurarà aquest dilluns a les onze del matí amb la presència del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, el conseller delegat d'ACCIÓ, Joan Tarradellas, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.