Can Magí acull els dies 2, 3 i 4 d'abril el primer Saló Habitatge de Sant Cugat


  • Comparteix:

Xavier Escura, director del Saló i Pere Esquerda, de P&E Comunicació.

Xavier Escura, director del Saló i Pere Esquerda, de P&E Comunicació.

La Masia de Can Magí acollirà els propers 2,3 i 4 d'abril el 'Saló Habitatge' que pretén aplegar tots els promotors d'habitatge, immobiliàries, urbanistes i arquitectes que operen o tenen projectes a Sant Cugat. Uns 50 expositors formen aquest punt de trobada entre el sector immobiliari i urbanístic d'una ciutat que, segons els organitzadors, ofereix grans possibilitats de negoci davant les previsions de creixement de població.

Aquesta primera mostra immobiliària i urbanística pretén que el vistant, en una sola passejada, trobi tota la informació sobre els projectes, actuals i en curs, a Sant Cugat. L'objectiu, segons Xavier Escura, director del saló, és atraure un comprador amb un alt poder adquisitiu que, majoritàriament, provè de la ciutat de Barcelona:

Xavier Escura

Pnsem adreçar-nos a aquest públic de Barcelona que ve cansat d'anar d'immobiliària en immobiliària.


El saló estarà format per 50 expositors, ampliables depenent de la capacitat de la Masia, entre immobiliàries, entitats financeres, arquitectes i urbanistes. La fira també inclourà conferències que abordaran diversos aspectes relacionats amb l'urbanisme i l'habitatge.

Xavier Escura ha explicat que davant el creixement que està experimentant Sant Cugat i que preveu, en l'horitzó dels propers anys arribar als 90.000 habitants, era necessari fer un Saló d'aquestes caraterístiques a la ciutat donades les altes possibilitats de negoci que s'obren:

Xavier Escura

La bona situació de Sant Cugat i el seu creixement equilibrat donen com a resultat un creixement intern que en permet moure'ns fins el 90.000 habitants.


Organitzat per l'empresa P&E Comunicació, el Saló comptarà amb un espai de joc pels infants de manera que els pares puguin deixar els seus fills mentre visiten la Fira. També s'habilitaran facilitats d'aparcament pels visitants.
Els organitzadors han anunciat la continuïtat d'aquest saló tot i que han vinculat la seva periodicitat a l'èxit que n'obtingui aquesta primera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.