El Museu porta la seva oferta familiar al Saló de Turisme de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'una de les seus del Museu

Imatge d'una de les seus del Museu

La ciutat es promociona aquests dies al Saló Internacional de Turisme de Catalunya, on està present a l'estand de la Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona. En concret, el Museu de Sant Cugat està present per donar a conèixer la seva oferta familiar amb un tast dels seus tallers.

Enguany, la direcció general de Turisme juntament amb l'Agència Catalana de Turisme han declarat aquest any com l'Any de Turisme Familiar a Catalunya, un fet que coincideix amb la declaració de l'ONU del 2014 com a l'Any Internacional de la Família.

És per això que la presència del Museu en aquesta fira busca promocionar l'oferta familiar de la ciutat, tal com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Volem potenciar també el turisme familiar. El Museu està present per promoure activitats que poden ser molt interessants per al turisme familiar que no busca només sol i platja.


En concret, el Museu ofereix aquest dissabte a la tarda un tast dels seus tallers familiars.

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya s'allarga fins aquest diumenge al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona. Aquesta cita va aplegar l'any passat més de 100.000 visitants i va comptar amb la participació de 1.068 expositors i la presència de 50 països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.