'Creiem en Sant Cugat', una empenta de Banc Sabadell al comerç local


  • Comparteix:

Foto: Localpres

Foto: Localpres

La campanya 'Creiem en Sant Cugat' premiarà els clients del comerç local amb una bossa ecològica dissenyada per Xavier Mariscal i la participació en un sorteig d'una targeta regal de 3.000 euros per gastar en els establiments participants. La iniciativa està impulsada pel Banc Sabadell i compta amb l'adhesió de 700 comerços de la ciutat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i l'Associació Sant Cugat Comerç (StC) han celebrat l'arribada d'aquesta campanya d'impuls al comerç de proximitat, en marxa aquest juny.

L'objectiu del Banc Sabadell és apropar-se als comerços. És per això que ha posat en marxa aquesta campanya de dinamització de l'activitat comercial en 39 ciutats de l'Estat espanyol. Sant Cugat ha estat un dels municipis escollits a Catalunya. El director regional de Banc Sabadell, Enric Garcés, ha destacat el vincle històric i empresarial de l'entitat amb la ciutat.

Enric Garcés

Per a nosaltres Sant Cugat és una cituat simbòlica. Hi tenim les nostres oficines centrals i això ens dóna un arrelament històric.


La campanya ha aconseguit un èxit de participació, amb 700 comerços adherits. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i la presidenta de l'Associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, han celebrat l'inici de 'Creiem en Sant Cugat' i ha destacat la bona acollida que ha tingut entre els botiguers.

Mercè Conesa

Nosaltres creiem que és una campanya molt interessant per reforçar el nostre teixit comercial. Som una plaça important al comerç català i volem seguir-ho sent.


La campanya premiarà els clients que comprin al comerç local. El banc instal·larà unes urnes a les botigues on els clients hi podran dipositar la seva participació en el sorteig d'una targeta regal de 3.000 euros per gastar als establiments participants. Només per participar-hi, rebran una bossa ecològica dissenyada per Xavier Mariscal.

Banc Sabadell va engegar aquesta campanya al maig, a Saragossa, Valladolid, Castelló de la Plana, Màlaga i Vilafranca del Penedès. En total, 39 ciutats i 35.000 comerços hi participaran.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.