Cugat.cat t'acosta la campanya electoral al Parlament Europeu amb entrevistes i debats


  • Comparteix:

Polític locals debaten als estudis de Cugat Ràdio. Imatge d'arxiu

Polític locals debaten als estudis de Cugat Ràdio. Imatge d'arxiu

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat ha organitzat una àmplia cobertura de les eleccions al Parlament Europeu. Cugat diari ha obert un especial dedicat als comicis del 7 de juny amb entrevistes i notícies. Cugat ràdio seguirà minut a minut la jornada electoral i oferirà un programa especial des del tancament dels col·legis electorals fins a l'escrutini definitiu.

El compte enrere electoral ja ha començat i Cugat.cat el seguirà de prop, d'acord amb la seva funció de servei públic i la seva missió d'apropar a la ciutadania de Sant Cugat la màxima informació per exercir el dret a vot. Ho explica la directora del grup de comunicació multimèdia, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Sant Cugat és una ciutat oberta a Europa i Cugat.cat farà pedagogia. Farem una àmplia cobertura per donar informació i poder exercir el dret a vot.


La cobertura electoral serà multimèdia, amb entrevistes en vídeo a representants de formacions polítiques que es podran veure a Cugat diari, acompanyades de notícies de la campanya electoral i informacions útils per als electors.

Cugat ràdio, a través del 91.5 de l'FM, també dedicarà espais a la informació electoral des d'ara i fins el 5 de juny, amb un cicle d'entrevistes a les formacions polítiques i un debat en directe, el dia 5 de juny a les nou del matí. El dia de les eleccions, Cugat ràdio seguirà minut a minut la jornada, amb connexions en directe amb els col·legis electorals. Quan tanquin, el 91.5 de l'FM oferirà un programa especial per seguir la nit electoral, amb valoracions dels partits i opinions de comentaristes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.