El 14-F a Cugat Mèdia: des de les vuit del matí i fins que acabi l'escrutini

Tota la informació de les eleccions al Parlament al minut a cugat.cat, al 91.5 FM i a les xarxes socials


  • Comparteix:

Cugat Mèdia t'informarà de tot el que passi a la jornada electoral del 14-f / Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia t'informarà de tot el que passi a la jornada electoral del 14-f / Foto: Cugat Mèdia

A partir de les vuit del matí i fins a les dotze de la nit, o quan acabi l'escrutini, Cugat Mèdia estarà a peu d'urna per oferir tota la informació de la jornada electoral del 14-F. L'actualitat electoral en clau santcugatenca es podrà seguir des de cugat.cat, des dels seus perfils a les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram i a través de la ràdio, a la freqüència 91.5 de l'FM o per internet.

A través del web de Cugat Mèdia

Des de les vuit del matí i fins que acabi l'escrutini, es podrà consultar tota la informació actualitzada de les eleccions catalanes a Sant Cugat a través d'un 'minut a minut'. Es podrà comprovar si s'obren tots els col·legis electorals a l'hora i si es poden formar totes les meses, es mostrarà l'afluència d'electors i es donarà a conèixer si es respecten les recomanacions sobre les franges horàries o no. També es detallarà el moment en què els polítics locals dipositin el seu vot a l'urna i es compartiran les dades de participació de l'electorat santcugatenc.

A partir de les nou de la nit es podrà seguir l'escrutini de les urnes dels col·legis locals en temps real.

A les xarxes socials

En paral·lel a tota la informació que es podrà trobar al web, a través de Twitter, Facebook i Instagram també es podran consultar les instantànies de la jornada, vídeos dels diferents col·legis i els titulars més importants del dia.

Des de les ones radiofòniques

Simultàniament a la informació de les xarxes socials i del web, a través del 91.5 de l'FM, s'emetran butlletins actualitzats, cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit de la tarda, hora de tancament dels col·legis.

A les nou de la nit començarà un programa especial de La Xarxa que farà el seguiment de l'escrutini a tota Catalunya, però a dos quarts de deu, a les deu, a dos quarts d'onze i a les onze hi haurà breus desconnexions des de Ràdio Sant Cugat per explicar com va l'escrutini de Sant Cugat.

Finalment, de dos quarts de dotze a dotze de la nit, s'emetrà un informatiu especial de 30 minuts amb els resultats definitius de les eleccions i la valoració dels partits polítics santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.