SI ja treballa per presentar-se a les eleccions municipals del maig


  • Comparteix:

SI treballa per presentar-se a les eleccions municipals

SI treballa per presentar-se a les eleccions municipals

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) treballa per presentar-se a les eleccions municipals a la ciutat i consolidar les delegacions locals de la coalició arreu de Catalunya. Ho ha afirmat el candidat santcugatenc al Parlament Xavier Olivella, que diu que en els propers dies el partit estructurarà les seccions locals i marcarà els caps de llista territorials dels municipis on es volen presentar, entre els quals hi ha Sant Cugat.

El número 8 a les llistes parlamentàries de SI, Xavier Olivella, ha afirmat que la coalició treballarà per aconseguir la independència també a través de les eleccions municipals, tot i que el partit encara no ha definit les línies mestres de les candidatures locals. Olivella també ha valorat molt positivament els resultats parlamentaris obtinguts i ha dit que així tindran ressò als mitjans de comunicació d'àmbit nacional.

Tot i que les delegacions locals encara no són una realitat, Olivella ha dit que el partit està treballant de cara a consolidar-se en diversos municipis com Sant Cugat.

Xavier Olivella

Tenim intenció de presentar-nos per assolir la independència. Hem d'estructurar-nos territorialment i decidir els caps de llista.




Aquestes declaracions coincideixen amb l'anunci del líder de la coalició, Joan Laporta, que va dir que es plantegen presentar-se a les properes eleccions municipals, tot i que serà cada delegació territorial la que decidirà finalment si acudeixen a les urnes o no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.