ERC-MES vol canviar el nom de la plaça del Rei pel de la República Catalana


  • Comparteix:

Ingla, acompanyada de la número 5 Ester Madrona, a l'esquerra, i de dos membres de la JERC

Ingla, acompanyada de la número 5 Ester Madrona, a l'esquerra, i de dos membres de la JERC

ERC-MES assegura que una de les primeres decisions que prendrà, en cas d'obtenir el suport necessari a les eleccions del 24 de maig, serà batejar l'actual plaça del Rei amb el nom de plaça de la República. Coincidint amb l'aniversari de la proclamació de la Segona República, la formació, juntament amb les JERC, es proclama hereva dels valors republicans que vol portar al ple municipal com a primer pas per a la construcció de la república catalana.

Igualtat, solidaritat, participació, transparència i donar poder de decisió als ciutadans són valors que la formació atribueix a la república de la qual es considera hereva. Com a primer pas de la recuperació d'aquests conceptes, la coalició s'ha compromès, com ha assenyalat l'alcaldable Mireia Ingla, a eliminar el nom de la plaça situada a tocar del Monestir.

Mireia Ingla

No entenem que una ciutat com Sant Cugat tingui una plaça en honor a un cap d'estat que no ens representa i que vulnera els nostres drets civils i nacionals.


Ingla veu les eleccions municipals com 'la primera volta de les 'plebiscitàries' dels 27 de setembre. La candidata republicana considera que els municipis han de posar 'la primera pedra de la futura república catalana'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.