Josep Maria Balcells renuncia a repetir a les llistes del PSC


  • Comparteix:

El diputat Josep Maria Balcells en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

El diputat Josep Maria Balcells en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat.cat

El diputat santcugatenc del PSC-CpC, Josep Maria Balcells, ha anunciat la seva renúncia a tornar a ser parlamentari la propera legislatura. Balcells ha explicat que s'ha complert una etapa i que amb la seva edat i el convuls mapa polític actual cal donar pas a noves generacions. L'anunci coincideix amb la decisió de no reeditar la coalició entre Ciutadans pel Canvi i el PSC. Balcells ha aclarit a Cugat.cat que la seva decisió no està directament relacionada amb aquest fet i ha valorat molt positivament la feina feta aquesta legislatura.

El diputat santcugatenc ha explicat que ja ha complert la seva etapa de servir al país des del Parlament i ha destacat que és actualment el diputat de més edat de la cambra. Per això, Balcells considera que cal fer una renovació de persones per afrontar els reptes actuals del país. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Balcells

Penso que hem de donar pas a les noves generacions perquè cal que hi hagi una renovació de la vida política de Catalunya.



Balcells ha donat a conèixer la seva renúncia des del seu blog, on destaca la tasca feta aquests darrers quatre anys des de l'hemicicle. A més, ha lamentat l'actitud partidista sobretot dels partits de l'oposició.


Josep Maria Balcells

La meva experiència com a diputat ha estat altament positiva i satisfactòria.



Tot i la renúncia, el diputat santcugatenc ha reiterat el seu suport al projecte dels socialistes en els properes comicis.

Balcells ha explicat que desconeix com afectarà el trencament de la coalició als acords que hi ha a diferents municipis catalans entre ambdues formacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.