Una vintena de santcugatencs concorre a les llistes del 23-J

Fins a 16 candidatures es presenten a les eleccions espanyoles per Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Congrés del Diputats / Foto: ACN

Imatge d'arxiu del Congrés del Diputats / Foto: ACN

Els santcugatencs podran votar el 23 de juliol entre les 16 candidatures que han presentat llistes per la circumscripció de Barcelona al Congrés. D'aquestes, vuit incorporen santcugatencs en les seves propostes. Són Mireia Ingla (ERC), Marcos Rodríguez i Ignacio Garriga (Vox), Ramon Gutiérrez (Sumar-ECP), Albert Mendoza (Junts), Ignasi Bea i Núria Gibert (CUP), Mayte Pérez, Joan Soler i Xavier Auroux (PDeCAT-E-CiU), Josep Maria Clotet (Família y Vida) i Francesc Cardoner, Concepción Dempere, Juan José Corres, Edita Olaizola i Manuel Almagro (PACMA). A més, quatre santcugatencs són candidats al Senat. Són Elena Vila del PSC, Álvaro Benejam del PP i, Dimitri Defranc i Alejandro Cuesta pel PACMA.


CONSULTA AQUÍ TOTES LES CANDIDATURES

Així, el PACMA és el partit que més santcugatencs incorpora amb cinc persones a la llista al Congrés i Dimitri Defranc i Alejandro Cuesta al Senat, on també està com a suplent May Domínguez. ERC té l'exalcaldessa Mireia Ingla com a número 30. Vox incorpora com a número 9 l'actual regidor i portaveu municipal Marcos Rodríguez i tanca la llista el santcugatenc Ignacio Garriga. El també regidor i portaveu municipal d'En Comú Podem, Ramon Gutiérrez, és l'últim suplent de Sumar. En el cas de Junts, la representació santcugatenca la posa el president local del partit, Albert Mendoza. A la candidatura de la CUP, els exregidors Ignasi Bea es posiciona en el número 3 i Núria Gibert al 10. El PDeCAT compta amb Mayte Pérez de 8, Joan Soler de 19 i Xavier Auroux de 22. Per últim, la proposta de Família y Vida l'encapçala el santcugatenc Josep Maria Clotet.

A més, la regidora i portaveu del grup municipal del PSC, Elena Vila, es presenta com a senadora; mentre que el regidor i portaveu del PP, Álvaro Benejam, és candidat dels populars al Senat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.