Mireia Ingla (número 30 d'ERC): 'Hem de tenir molta força per poder condicionar el proper govern de l'Estat'

Ingla ha estat acompanyada pel diputat Juli Fernàndez i el santcugatenc Raül Romeva


  • Comparteix:

Raül Romeva, Laura Oliver, Mireia Ingla, Juli Fernàndez i Bernat Picornell a l'acte electoral d'ERC d'aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

Raül Romeva, Laura Oliver, Mireia Ingla, Juli Fernàndez i Bernat Picornell a l'acte electoral d'ERC d'aquest dijous / Foto: Cugat Mèdia

La número 30 d'ERC per Barcelona, Mireia Ingla, posa el focus en la importància d'aquests comicis espanyols 'per al país i per a la ciutat'. 'Aquestes eleccions van de defensar Catalunya, els drets fonamentals i els nacionals', ha dit Ingla en un acte de campanya en què ha estat acompanyada pel diputat Juli Fernàndez; pel vicesecretari general de prospectiva, Agenda 2030, Transició Ecològica i Esports d'ERC, el santcugatenc Raül Romeva; i pel portaveu municipal d'ERC, Bernat Picornell, entre altres. L'exalcaldessa ha defensat concórrer als comicis espanyols per poder obtenir la força necessària 'per poder condicionar el proper govern de l'Estat espanyol'.

I en aquest sentit ha posat com a exemple qüestions que afecten Sant Cugat com els jutjats, les pantalles acústiques a l'AP7 i els intercanviadors.

"Qui digui que no se'ns ha perdut res a Madrid s'equivoca, perquè hi ha moltes coses que reverteixen directament en els serveis i infraestructures que necessitem", ha argumentat Ingla, qui ha situat ERC com el partit que "millor pot defensar les necessitats de Catalunya en aquest moment".

També ha insistit en aquest "vot útil" per a ERC el diputat Juli Fernàndez, qui ha recordat que la formació ha aconseguit avenços per al país. "Fem allò que diem que farem", ha afirmat Fernàndez, que ha citat el diàleg amb el PSOE i el reconeixement d'un conflicte polític, l'eliminació del delicte de sedició, els indults i el suport a l'ampliació de drets.

El també exconseller ha erigit la seva formació en una "eina potent i útil" per defensar Catalunya i avançar en l'autodeterminació i l'amnistia. A la trobada amb la premsa també ha assistit Laura Oliver, regidora d'ERC a Santa Perpètua de la Mogoda.


Mireia Ingla

Per això és important reivindicar la necessitat de tenir molta força per poder condicionar el proper govern de l'Estat espanyol. Anem a Madrid a fer feina i continuem sent el partit independentista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.