ERC se suma al manifest contra la censura al món cultural

La formació assegura que "Sant Cugat ha de ser un referent a l'hora d'alçar la veu contra aquesta dinàmica repressiva i censuradora"


  • Comparteix:

Els quatre regidors d'ERC amb el lema #StopCensura / Foto: ERC Sant Cugat

Els quatre regidors d'ERC amb el lema #StopCensura / Foto: ERC Sant Cugat

ERC s'adhereix al manifest contra la censura impulsat pel teixit cultural davant les cancel·lacions d'espectacles per part de les coalicions de govern formades per PP i Vox a causa de 'raons estrictament ideològiques'. En un comunicat, la formació mostra la seva 'preocupació i indignació' i assegura que aquests fets 'suposen un clar retrocés en els drets fonamentals de la llibertat d'expressió i accés universal a la cultura'.

Els republicans també han mostrat la seva preocupació davant "la política repressiva contra la llengua catalana en favor d'una uniformització de l'Estat a tots els nivells" després que l'Ajuntament de Burriana suprimís les subscripcions a les publicacions en català 'Camacuc', 'Cavall Fort', 'El Temps', 'Enderrock' i 'Llengua Nacional'.

Finalment, ERC assegura que Sant Cugat és una ciutat "compromesa amb la cultura i la seva diversitat" i recorda que "ha de ser un referent a l'hora d'alçar la veu contra aquesta dinàmica repressiva i censuradora".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.