Josep Maria Vallès presenta avui el llibre 'Polítics a la carta' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El periodista Josep Maria Vallès amb el president de la Generalitat Artur Mas / Foto: Artur Ribera

El periodista Josep Maria Vallès amb el president de la Generalitat Artur Mas / Foto: Artur Ribera

El periodista santcugatenc Josep Maria Vallès presenta aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre al Teatre-Auditori el seu llibre 'Polítics a la carta' (Viena edicions), una obra que l'ha portat a entrevistar 10 polítics catalans en un ambient diferent de l'habitual: un sopar. El president de la Generalitat, el diputat de la CUP David Fernández i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han estat alguns dels participants en els sopars amb Vallès i un grup dels seus amics.

Artur Mas, Joaquim Nadal, David Fernández, Iñaki Anasagasti, Dolors Montserrat, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Mercè Conesa, Ada Colau i Aleix Vidal-Quadras. Aquests són els polítics que han sopat amb el periodista Josep Maria Vallès i un grup dels seus amics.

L'acte de presentació tindrà la presència de l'autor; el president de Totmedia, Ramon Grau; el portaveu dels amics amb qui se sopa, Josep Lluís Par; i l'alcaldessa Mercè Conesa, en aquest cas en qualitat de protagonista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.