La CUP i Procés Constituent escenifiquen unitat després de la sortida de Defranc


  • Comparteix:

Així ha escenificat la CUP-PC la seva unitat d'acció

Així ha escenificat la CUP-PC la seva unitat d'acció

La CUP-PC ha mostrat 'la solidesa' del seu compromís d'unitat d'acció després que l'exmembre de Procés Dimitri Defranc hagi passat a ser regidor no adscrit. La coalició dóna per tancada la qüestió, demana disculpes a l'electorat i es conjura per continuar la tasca conjunta en tots els àmbits.

Tant CUP com Procés Constituent han tornat a qualificar el manteniment de l'acta de regidor de Defranc com a 'usurpació'.

La portaveu del grup municipal de la CUP-PC, Núria Gibert, ha tret aquestes conclusions dels fets de les darreres setmanes.

Núria Gibert

Aquest compromís és sòlid fins a finals de mandat i, potser, és més fort que mai. Prenem nota dels errors comesos.


En la mateixa línia s'ha expressat el membre de PC Antonio Ontañón, que, a més, ubica les conseqüències de l'episodi en el camp de l'ètica.

Antonio Ontañón

És un pal ètic i moral. Demanem disculpes a qui ens ha fet confiança. La conseqüències polítiques no seran importants, no hi ha hagut canvi de majories.


En paral·lel, PC ha assenyalat que no té la intenció de reclamar les quotes pactades i, segons diuen, no satisfetes per Defranc cap al moviment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.