Lliures, Convergents i Units per Avançar es presenten a les municipals sota el paraigua d'Units per Sant Cugat

La confluència té com a alcaldable a Carles Toda


  • Comparteix:

Se suma una nova opció per a les eleccions municipals del 26 de maig. Els partits Lliures, Convergents i Units per Avançar sumen esforços amb la confluència Units per Sant Cugat, que tindrà com alcaldable Carles Toda. Membre d'Units per Avançar i ex d'Unió, Toda vol fer possible una candidatura 'catalanista, municipalista, humanista i liberal' que arribi 'a tota la ciutadania'. De fet, la voluntat d'aquesta coalició és fer bandera del pacte i del diàleg per arribar a consensos amb totes les forces polítiques.

Lliures, Convergents i Units per Avançar són formacions polítiques resultat de les escissions dels ja desapareguts Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya. Ara volen recuperar i posar en valor 'el model que s'havia aplicat a Sant Cugat des de 1987', que 'prioritzava el suport a les famílies, l'impuls econòmic i la seguretat'.

Encara no es coneix qui formarà part de la llista d'Units per Sant Cugat. El que sí que ha avançat Toda és que la configuraran membres dels tres partits i independents. Tot plegat s'ha donat a conèixer aquest dijous en un acte a la seu de la candidatura, al carrer Valldoreix, al qual hi han assistit el regidor no adscrit Xavier Cortés (Units per Avançar), l'exvocal de Cultura de Valldoreix Quim Castelló i el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, entre d'altres.

Qui és l'alcaldable?
Carles Toda, nascut el 1958 i recentment jubilat, ha exercit com a directiu de la Caixa, entitat bancària de la qual ha estat director d'oficina a Valldoreix i apoderat de l'àrea de negocis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. Va militar a l'extinta Unió, però mai no va estar a la primera plana política.


Carles Toda

Volem recuperar l'essència de Sant Cugat. Ocupar l'espai del catalanisme moderat, amb representants dels tres partits i independents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.