62.680 santcugatencs cridats avui a votar a les eleccions municipals i europees


  • Comparteix:

En aquests comicis hi ha 31 col·legis electorals i 86 meses / Foto: Cugat Mèdia

En aquests comicis hi ha 31 col·legis electorals i 86 meses / Foto: Cugat Mèdia

Fins a 62.680 ciutadans estan cridats a les urnes aquest diumenge per elegir els 25 regidors que integraran el nou ple municipal així com els diputats que formaran part del proper Parlament Europeu. El nombre d’electors a la ciutat ha crescut un 4'3% respecte els darrers comicis de 2015, ja que llavors el cens estava format per 60.082 santcugatencs.

Dels 62.680 electors d'aquestes eleccions, 61.397 són de nacionalitat espanyola i 1.283 són estrangers que viuen a Sant Cugat i que han sol·licitat participar en aquests comicis.

Pel que fa al nombre de col·legis electorals (31) i de les meses (86), són les mateixes que en les darreres eleccions generals del passat 28 d'abril. Cal recordar que en aquell moment Sant Cugat va estrenar quatre nous col·legis electorals: la Sala Canigó, el Centre d'Art Maristany (CAM), l'Oficina d'Estacionament Regulat i l'Ateneu Santcugatenc (Casa Jaumandreu). Aquesta nova redistribució va permetre que el PAV3 deixés de ser col·legi electoral.

Consulta de cens
El cens i el col·legi electoral es pot consultar en aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.