La Festa Major de Valldoreix arriba al setembre amb una cinquantena d'actes


  • Comparteix:

Cartell de la Festa Major de Valldoreix 2011

Cartell de la Festa Major de Valldoreix 2011

La Festa Major de Valldoreix arribarà el tercer cap de setmana de setembre amb més d'una cinquantena d'activitats per a tots els gustos i edats. Actuacions de la mà de la companyia de circ valldoreixenca Els Excèntrics, enguany Premi Nacional de Cultura 2011, la Salseta del Poble Sec o els Castellers ompliran aquests dies els carrers del territori. Tampoc hi faltaran els gegants ni el lliurament de premis del ja tradicional concurs de cartells a Valldoreix.

Després de la Festa Major de Sant Cugat, l'EMD de Valldoreix es prepara per la seva festa la segona quinzena de setembre. Les activitats ja començaran el dijous 15 amb el punt d'Intercanvi de Llibres a la biblioteca Vall d'Or i contes i manualitats per als més petits també en aquest local. Per als joves hi haurà propostes com la Festa Jove amb el grup local Els Malabeiros, La Málaga i el DJ Albert Jané divendres 16.
La festa continuarà amb els plats forts de la programació com les actuacions de Els Excèntrics i la Salseta del Poble Sec el dissabte 17.

Tot i que serà una Festa Major subjecta al pressupost econòmic, es vol aconseguir l'energia suficient per oferir una bona celebració. Així ho ha explicat el vocal de Cultura, Esports i Medi Ambient, Joaquim Castelló, al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Joaquim Castelló

Estem treballant per generar l'energia suficient per tal d'aconseguir una Festa Major exitosa.




Castelló s'ha mostrat satisfet amb la programació que s'oferirà en aquesta Festa Major i l'ha definit amb una paraula.

Joaquim Castelló

La programació de la Festa Major és supèrbia i molt treballada.






Tot apunta que la pregonera d'aquest any serà la periodista Tana Collados.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.