Sant Cugat i Rubí assenten les bases per compartir les plantes de triatge i compostatge


  • Comparteix:

Sant Cugat i Rubí han expressat la seva voluntat de mancomunar serveis i en aquest sentit han arribat a un principi d'acord per compartir les plantes de residus que tenen els dos municipis. D'altra banda, s'ha decidit compartir l'ús d'un radar mòbil per controlar l'excés de velocitat en els termes municipals de Rubí, Sant Cugat i Sant Quirzé del Vallès.

Lluís Recoder i l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, han posat les bases per compartir l'ús de les plantes de triatge i de compostatge que tenen els dos municipis. L'objectiu és que Sant Cugat pugui dur la seva brossa inorgànica a la planta de triatge de Rubí per minimitzar els residus que es duen a Coll Cardús i que, a canvi, l'ajuntament de Rubí pugui utilitzar la planta de compostatge que hi ha a Sant Cugat.

Segons ha explicat l'alcalde això permetrà maximitzar l'ús d'aquests equipaments i potenciar la seva efectivitat. De tota manera. Recoder ha alertat que s'han posat les bases polítiques de l'acord i caldrà veure, ara, com es concreta tècnicament:

Lluís Recoder

El més normal és que compartim aquestes infraestructures. La voluntat és compartir i cal veure ara les fòrumules de compensació.


D'altra banda, en la mateixa reunió, l'alcaldessa de Rubí i Recoder han refermat el compromís de compartir també un radar mòbil per controlar els excessos de velocitat. Els dos municipis han acordat estendre'n l'ús també al municipi de Sant Quirzé del Vallés:

Lluís Recoder

Vam decidir comprar el radar però faltava un tercer soci. Ho comprarem quan tinguem el pressupost defintiu.


D’altra banda, la reunió ha servit també per avançar en la proposta de crear una marca de l’eix de la B-30. La intenció és crear una marca conjunta que defineixi el nucli econòmic que conformen els municipis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.