Sant Cugat impulsa el civisme amb el 'Projecte Educatiu de Ciutat'


  • Comparteix:

Àngels Solé ha destacat la voluntat d'implicar entitats, Ajuntament i ciutadania.

Àngels Solé ha destacat la voluntat d'implicar entitats, Ajuntament i ciutadania.

Sant Cugat es compromet a programar accions que fomentin els valors cívics entre els escolars. Aquest compromís es recull en un manifest impulsat per la Diputació de Barcelona, que ha signat l'Ajuntament i més de 40 municipis.

El manifest 'Ciutats compromeses amb el desenvolupament de projectes educatius de ciutat" dóna unes indicacions generals que cada ajuntament ha de concretar. La Tinenta d'Alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, explica que l'objectiu d'aquest compromís és crear ciutats on l'interès col·lectiu sigui per sobre de l'individual.

Àngels Solé

El Projecte Educatiu de Ciutat vol impulsar una sèrie de valors a la ciutadania com la solidaritat o el civisme. Aquesta és la forma per aconseguir persones més humanes i més riques.


La primera iniciativa d'aquest pla ha estat un programa adreçat a promoure les relacions entre pares i fills. Un programa que va tenir força èxit. Ara ja es planifica el proper projecte, que tindrà com a objectiu potenciar els valors a través de l'esport. Àngels Solé.

Àngels Solé

L'altre objectiu és fomentar els valors cívics a través de l'esport. Però no només des de l'Ajuntament, sinó també des dels clubs, les escoles i la ciutadania en general.


El repte és fer del Projecte Educatiu de Ciutat un element transversal a tots els departaments de l'Ajuntament. El Projecte pot incloure moltes iniciatives que depenen de regidories diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.