Detingut un home a Les Planes per incendiar la casa del seu germà


  • Comparteix:

L'unic ferit ha estat el germà del detingut en caure d'una escala

L'unic ferit ha estat el germà del detingut en caure d'una escala

Un home ha estat detingut després d'incendiar la casa del seu germà al carrer del Calvari de Les Planes. Després de pujar fins la teulada de la casa amb una escala, Juan José R.R., de 46 anys, ha entrat a la vivenda i ha fet fora als seus ocupants amençant-los amb una pistola. Agents del Cos estatal de la Polícia han detingut l'home, que ha passat a disposició judicial. L'únic ferit ha estat el germà del detingut en caure de l' escala.

Els fets van passar divendres passat quan a les tres de la matinada l'home va pujar a la teulada de la vivenda, on hi residien quatre persones, entre elles, els seu germà i la seva cunyada, de la qual tenia un ordre d'allunyament. Alertat pel soroll, el germà va veure una escala recolzada a l'edifici i va intentar pujar per ella, però va caure a terra com a conseqüència del cop rebut pel llençament d'una teula.

Juan José R.R., armat amb una pistola i ja dins la vivenda, va amenaçar la resta dels habitants de la casa, els quals van haver d'abandonar-la, sobretot després d'haver sentit un tret, que va ferir al gos de la família. La família va veure com l'home entrava a la casa i pocs moments després es declarava un incendi que va afectar dues habitacions i que va haver de ser sofocat pels Bombers.

Tot i que l'home va fugir del lloc dels fets, la Polícia va poder detenir-lo posteriorment. L'home té diversos antecendents per robatori i ha passat a disposició judicial. El seu germà va haver de ser traslladat a l'hospital per ser atès de les ferides que va rebre com a conseqüència de la caiguda des de l'escala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.