Trasplanten un lladoner ubicat al solar on s'està construint el nou CPA


  • Comparteix:

L'arbre s'ha trasplantat a un solar ubicat just al costat

L'arbre s'ha trasplantat a un solar ubicat just al costat

L'àrea de Medi Ambient ha supervisat els treballs de trasllat del lladoner ubicat al solar on s'està construint la nova seu del Centro Popular Andaluz. Aquesta és una nova mostra de la voluntat del consistori d'intentar protegir tots aquells arbres que tinguin un interès i que es vegin afectats per una construcció urbanística.

La regidoria de Medi Ambient segueix, des de principi de mandat, una política destinada a preservar tots aquells arbres que tinguin un interès medi ambiental i que es vegin afectats per una obra. Per al tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, cal acabar amb la idea que els edificis prevalen per sobre els arbres.

Eduard Pomar

El que volem és canviar aquesta tendència que hi ha que els edifici sempre prevalen sobre els arbres.


Amb aquesta voluntat, ahir mateix es van fer els treballs de trasllat d'un lladoner de 60 anys que estava ubicat al solar on s'està construint la nova seu del CPA. Tot i que no està catalogat com a arbre d'interès municipal, Pomar ha explicat que aquesta és una espècie amb molts beneficis pel que fa a la lluita contra la contaminació.

Eduard Pomar

Comporta uns beneficis bioclimàtics ja que fa una oxigenació de l'atmosfera més important que d'altres, i sobretot, fa la retenció de les partícules de pols.


Aquest arbre, que s'ha trasplantat just al solar del costat, és de tipus caducifoli, i actualment fa 8 metres d'alçada i 120 centímetres de gruix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.