Les pistes esportives de Sant Francesc estrenen vestidors


  • Comparteix:

A partir del gener, les instal·lacions tindran plaques solars per escalfar l'aigua

A partir del gener, les instal·lacions tindran plaques solars per escalfar l'aigua

L'Ajuntament ha finalitzat les obres de remodelació dels vestidors de les pistes esportives de Sant Francesc, realitzades per la brigada municipal amb un cost total de 60.000 euros. El proper mes de gener, les instal·lacions incorporaran plaques de captació d'energia solar que subministraran el 60% de l'aigua calenta de l'equipament.

Les obres han consistit en sanejar completament els antics vestidors, que estaven molt deteriorats. En concret, s'han instal·lat lavabos i cisternes nous, s'han canviat totes les rajoles i les piques, s'ha impermeabilitzat el terrat i s'han reformat les instal·lacions d'aigua i electricitat. També s'ha col·locat un acumulador d'aigua calenta i s'han instal·lat portes i finestres noves. Per últim, s'ha tancat el passadís situat a la part del darrere dels vestidors, de manera que ha quedat una galeria tancada que pot servir de magatzem.

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que aquesta actuació ha de servir per revifar l'ús de les pistes de Sant Francesc per part de les entitats esportives locals.

Lluís Recoder

Els antics vestidors havien fet la seva funció correctament, però darrerament demostraven molt desgast i es requeria una actualització. Això ha de servir per revifar la utilització d'aquestes pistes.


Les instal·lacions incorporaran, a partir de gener, plaques de captació d'energia solar per generar el 60% de l'aigua calenta dels vestidors. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha destacat l'important estalvi energètic d'aquesta mesura, que ja s'ha aplicat en diversos equipaments municipals.

Eduard Pomar

Posarem plaques solars per subministrar l'aigua calenta. Està previst que es cobreixi el 60% de la demanda d'aigua calenta de la instal·lació. Això suposa un estalvi important de gas.


Les obres les ha dut a terme l'àrea de Serveis Urbans, a través de la brigada municipal i per encàrrec de l'àrea d'Esports.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.