El ple debat avui l'aprovació inicial de la biblioteca central de Mira-sol


  • Comparteix:

El plenari també tractarà la cessió a la Generalitat d'uns terrenys per ampliar l'IES Leonardo da Vinci i per construir un nou parvulari al CEIP Catalunya

El plenari també tractarà la cessió a la Generalitat d'uns terrenys per ampliar l'IES Leonardo da Vinci i per construir un nou parvulari al CEIP Catalunya

L'aprovació inicial del projecte de construcció de la biblioteca central urbana de Mira-sol, o la proposta d'aprovació de la cessió d'uns terrenys a la Generalitat per ampliar l'IES Leonardo da Vinci i per construir un nou parvulari per a l'escola Catalunya són alguns dels temes que es debatran al ple municipal d'aquest vespre. El plenari també debatrà les minutes de l'acord amb Fecsa que permetrà eliminar la línia d'alta tensió del municipi.

Els temes d'ensenyament tindran un protagonisme destacat en el ple municipal d'aquest mes de desembre. Entre d'altres coses, el plenari debatrà qüestions com la cessió, de forma gratuïta, d'un solar a la Generalitat per ampliar l'Institut d'Ensenyament Secundari Leonardo da Vinci. L'objectiu d'aquesta operació és poder ampliar l'oferta actual del centre, amb nous cicles formatius.

També avui es portarà a aprovació una proposta per posar a disposició de la Generalitat uns terrenys municipals a tocar del CEIP Catalunya i que serviran per construir un nou edifici per al parvulari d'aquest centre. D'aquesta manera, es vol donar resposta als problemes estructurals d'aquest edifici, que ja fa anys que s'arrosseguen. Escoltem la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé.

Àngels Solé

El parvulari que hi ha actualment té unes condicions estructurals que no poden garantir a mig i llarg termini la seguretat dels nens, i finalment s'ha decidit fer-ne un de nou.


Aquesta actuació suposa també un primer pas per avançar cap al projecte de la futura piscina i el complex esportiu de Mira-sol, que s'ubicaran en uns terrenys de darrera aquesta escola. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Aquests metres que es cedeixen per aquesta construcció del parvulari els intentarem recuperar a la zona que connectarà el camp de futbol i la piscina. Cedim al Catalunya uns metres i en recuperem uns altres


El ple d'aquest vespre també proposarà l'aprovació inicial del projecte bàsic de la Biblioteca Central Urbana, que es farà a Mira-sol, i debatrà les minutes del conveni amb Fecsa-Endesa que ha de permetre eliminar la línia d'alta tensió i soterrar les de mitja tensió.

Pel que fa a mocions, només n'hi ha 2, una del PSC per l'ampliació de la plantilla de la Policia Local i una conjunta d'ERC i ICV-EA en suport al col·lectiu Impputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.