La JNC organitza una recollida benèfica d'aliments aquest Nadal


  • Comparteix:

Les joventuts de CDC col·laboren amb l'ONG Càritas

Les joventuts de CDC col·laboren amb l'ONG Càritas

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) se suma a les campanyes solidàries de Nadal amb una recollida d'aliments. Fins aquest divendres, totes les persones que vulguin col.laborar poden portar els seus productes a la paradeta de la JNC situada a la Rambla del Celler. Els aliments recollits es destinaran a Càritas.

Un any més, la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) participa en les campanyes solidàries de Nadal. Aquesta vegada, però, la recollida no és de joguines sinó d'aliments no peribles, aquells que no caduquen, i que es podran portar fins divendres a un estand davant del supermercat Mercadona de la Rambla del Celler. Escoltem el portaveu local de la JNC, Jordi Esteban.

Jordi Esteban

Hem decidit fer recollida d'aliments perquè la de joguines està molt coberta per altres associacions


Els aliments recollits es destinaran Càritas, una ONG amb qui els joves nacionalistes acostumen a col.laborar en aquestes dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.