Un dispositiu al semàfor de Can Borrull fa que es posi en vermell quan se supera el límit de velocitat


  • Comparteix:

El semàfor de Can Borrull ha incorporat un dispositiu que fa que es posi en vermell si els vehicles que s'apropen circulen a més de 50 quilòmetres per hora. D'aquesta manera, es vol intentar reduir l'excessiva velocitat amb que circulen els cotxes per la carretera de Vallvidrera al seu pas per aquest barri de Les Planes. De moment, i malgrat els problemes de funcionament inicials, els veïns han valorat positivament aquesta mesura.

Tal i com s'havia anunciat, el semàfor de la carretera de Vallvidrera que regula el pas de vehicles i vianants pel barri de Can Borrull ha incorporat un dispositiu que fa que es posi en vermell quan els vehicles que s'apropen circulen a més de 50 Km/h. Aquest sistema es complementa amb un rètol que alerta els conductors d'aquesta mesura i de la necessitat de reduir la velocitat.

Per al regidor de Descentralització, Xavier Cortés, de moment sembla que la mesura està donant els resultats esperats, tot i que el nou dispositiu va espatllar-se només uns dies després de la seva instal·lació.

Xavier Cortés

Jo he volgut cotejar la bondat de la resolució tècnica i la meva apreciació personal és que la mesura és més ben acollida i com a mínim els vehicles redueixen la velocitat quan veuen el cartell


De la seva banda, alguns dels veïns del barri s'han felicitat de la mesura, assegurant que malgrat que durant uns dies el dispositiu no hagi funcionat, només el cartell que alertant sobre la mesura ja fa que els vehicles redueixin la velocitat.

D'altra banda, veïns i oposició han reclamant mesures per millorar l'estat de la riera que creua aquest mateix barri, ja que segons afirmen, amb l'arribada de l'estiu fa molt mala olor i a més es converteix en un important focus de mosquit tigre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.