Can Quitèria tindrà pilones mòbils a partir de l'1 d'agost


  • Comparteix:

La plaça de Can Quitèria s'afegeix al sistema de pilones mòbils a partir de l'1 d'agost. Els veïns que tinguin aparcament en aquesta zona ja poden sol·licitar la targeta magnètica i els adhesius identificatius per accedir-hi.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) és l'encarregada de donar les targetes d'identificació, que permeten desactivar el sistema de pilones de la plaça de Can Quitèria i els carrers de Girona i Viñolas, als veïns que la sol·licitin.

L'objectiu de la posada en funcionament d'aquest sistema és restringir la circulació de vehicles en aquesta zona, ja que ha quedat integrada a l'eix de vianants del centre urbà.

Els veïns que vulguin accedir-hi hauran d'acreditar l'empadronament en un habitatge de la zona o tenir-hi una plaça d'aparcament. Hauran d'informar també de la matrícula del cotxe o de la moto que tindrà accés a la zona restringida.

El sistema de pilones mòbils va començar a funcionar a finals del 2003 als carrers de Sort, Gorina, del Carme i Sant Ramon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.